| Mėgstamiausios ir nemėgstamiausios pamokos. | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
paper planes. Forumo moderatorė.
Pranešimų skaičius : 133 Join date : 2009-04-09 Age : 28 Miestas : Klaipėda.
| Temos pavadinimas: Mėgstamiausios ir nemėgstamiausios pamokos. Kv. 06 04, 2009 3:59 pm | |
| Na manau, jau iš temos pavadinimo aišku, kad čia turėsit parašyt savo mėgstamiausias ir nemėgstamiausias pamokas. Šiaip, įdomu sužinot ką mėgstat. :]
| |
|
| |
diemholic. Forumo administratorė.
Pranešimų skaičius : 136 Join date : 2009-04-09 Age : 27
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausios ir nemėgstamiausios pamokos. Kv. 06 04, 2009 4:54 pm | |
| Mėgstamiausios - informatika, etika. Nemėgstamiausios - technologijos, gamta ir žmogus, kūno kultūra. Tu irgi savo parašyk ;D
Paskutinį kartą redagavo diemholic., Kv. 06 04, 2009 5:00 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausios ir nemėgstamiausios pamokos. Kv. 06 04, 2009 4:56 pm | |
| Mano mėgstamiausios - Geografija, Fizika, Tikyba, Anglų kalba. :] Nemėgstamiausios - Matematika, Biologija, Choras, Šokiai, Kūno kultūra, Technologijos, Rusų kalba. | |
|
| |
Simona.> Žinai, kas yra didžioji iššūkio intrigantė.
Pranešimų skaičius : 141 Join date : 2009-06-06
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausios ir nemėgstamiausios pamokos. Sk. 06 07, 2009 6:23 pm | |
| Mėgstamiausios - Atostogos. ;D Šiaip dar šiek tiek patinka Etika, nes per ją nieko neveikiam. Lietuvių kalba, Rusų, Anglų. :] Nepatinka - Matematika, Technologijos, Šokiai, Geografija, Kūno kultūra.
Šiaip, pačios pamokos gal būtų ir įdomios, jei nei kaikurios tūpos mokytojos, kad ir ta pati Geografijos. Pamoka man patinka, bet mokytoja užknisa. Kažkokia nenormali... Lygiai tas pats ir su kūno kultūra. Sportuoti man patinka, ir kvadratą mėgstu. ;D Bet mkytoja kažkokia... ;D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausios ir nemėgstamiausios pamokos. Pir. 06 08, 2009 8:12 pm | |
| O man Geografijos mokytoja-pati mėgstamiausia. Taip įdomiai aiškina.. O ta "sibirinė" tai tyliu... : DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausios ir nemėgstamiausios pamokos. Pir. 06 08, 2009 10:46 pm | |
| Geografijos mokytoja aiškina įdomiai, bet aš pykstu už tai, kad ji manęs per šiuos metus 7 kartus klausynėjo ir vis ketvertus pildavo, o pavyzdžiui mano suolo draugės nei karto taip ir nepaklausė... :DD Mums praeitais metais sibirinė dėstė, visi taip varėm, varėm, o šiais kai gavom tą kitą mokytoja, taaaaaip senosios pasiilgom. :DD Ta kita dar žiauresnė. : DD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausios ir nemėgstamiausios pamokos. Pir. 06 08, 2009 11:20 pm | |
| Aha, žinau. Tapetinė jin : DD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausios ir nemėgstamiausios pamokos. Pir. 06 08, 2009 11:36 pm | |
| | |
|
| |
Viltis. Pirmą kartą pasižūriu Iššūkį.
Pranešimų skaičius : 13 Join date : 2009-06-30
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausios ir nemėgstamiausios pamokos. Antr. 06 30, 2009 7:26 pm | |
| Dievinu matematika, fizika ir informatikos mokslus. Labai nemėgstu Vokiečių ir Lietuvių kalbos. | |
|
| |
ManG Pirmą kartą pasižūriu Iššūkį.
Pranešimų skaičius : 44 Join date : 2009-06-17 Age : 29 Miestas : Kaunas.
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausios ir nemėgstamiausios pamokos. Tr. 07 01, 2009 2:01 am | |
| Myliu: istoriją, anglų k., na ir biologija po truputį pamėgstu. Nemyliu: prancūzų k., kūno kultūros, etikos ir fizikos.
visos kitos lyg normaliai ;DD. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausios ir nemėgstamiausios pamokos. | |
| |
|
| |
| Mėgstamiausios ir nemėgstamiausios pamokos. | |
|